Google Search

Ons bureau is gespecialiseerd in het helpen van startende ondernemers. Wil je gevonden worden als het per direct nodig is, of wil je ook graag meer naamsbekendheid?

 

 Alles is mogelijk!

Wat wij voor je doen:

  • Opzetten Google account
  • Betalingsprofiel instellen
  • Website koppelen aan Google Analytics
  • Instellen en bijhouden van campagne(s)
  • Landingspagina zodanig instellen dat je SEO goed aansluit bij de SEA
  • Ontwikkelen advertentieteksten
  • Instellen zoekwoorden (in overleg)
  • Optimaliseren campagne en bijsturen daar waar nodig is

Wat nog meer?

We richten je AdWords campagne in en monitoren maandelijks de resultaten al vanaf €129,- per maand. Om de resultaten te verbeteren houden we je campagne goed in de gaten. Daarnaast betaal je aan Google voor de clicks op uw advertentie.

Voor speciaal maatwerk kun je onderaan pagina een offerte op maat aanvragen. Wij zijn begonnen als een bureau voor startende ondernemers. Ondertussen bestaat het bedrijf al 8 jaar. Zo hebben wij al jaren klanten die geen starters meer zijn. We krijgen steeds meer bedrijven die al gestart zijn. Doordat de bedrijven groeien kunnen zij ook meer investeren in advertenties. Wij groeien gewoon met je mee!

Speciaal voor bestaande bedrijven maken wij Google Campagnes op maat. Zo kunnen wij eventueel de kliktegoed in ENTERPRISE verhogen indien gewenst. Of je nu een startend bedrijf bent of een bestaand bedrijf. Wij zorgen altijd voor een oplossing die past bij jouw bedrijf! 

Werkwijze

Met een campagne van Google AdWords betaalt u per klik (CPC) voor een toppositie in de zoekresultaten van Google of u betaalt per acquisitie (CPA).  De prijs voor een klik is afhankelijk van wat uw concurrenten bieden. Dit kan variëren €0,01 tot soms wel €7,50 per klik. 

Ook de zoekwoorden zijn bepalend voor de hoogte van de klik. Afhankelijk van de keuze van je pakket wordt een maand budget ingesteld. het budget zal verspreid worden over de maand. Nadat wij de Google AdWords campagne hebben opgesteld beginnen we de advertentiegroepen te ontwikkelen. 

Wij hebben verschillende technieken om uw CPC (kosten per klik) laag te houden. Alle handelingen die wij verrichten omtrent je lopende campagne(s) doen wij uiteraard in overleg.

FAQ

Veel gestelde vragen

Zit ik aan een abonnement vast?

Nee. Een Google campagne loopt minimaal 2 maanden. Daarna is het per maand opzegbaar. 

Kan ik upgraden of downgraden tijdens het proces?

Je kan ten alle tijden je campagne upgraden of downgraden.

Google aanvraagformulier

Vraag een Google Campagne aan.

Aanvragen

Pakket