Auto ontwerp

Een auto, bus of vrachtwagen beletteren? Met meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen van auto beletteringen, weten wij precies waarmee je kan aankomen bij een autobeletteringsbedrijf! Woon je in Den Haag en omstreken? Dan kunnen onze partners ook op locatie plakken!

 

KIES VOOR SPECIAAL MAATWERK

Uniek

De ontwerpen die wij maken zijn altijd uniek en zal nooit op de buurman lijken. Een ontwerp van een bedrijfsauto heeft wel wat kenmerken en aandachtspunten nodig. Er moet met veel aspecten rekening gehouden worden, zoals de lijnen van de auto en waar wel of niet geplakt kan worden.

Wij hebben jaren ervaring in het ontwerpen van bedrijfsauto’s en zorgen ervoor dat u direct bij verschillende drukkers een offerte kan opvragen zonder dat er extra kosten worden berekend voor het ontwerpen. Plakbedrijven ontvangen graag direct een ontwerp, dit scheelt hun veel tijd en ze kunnen direct een offerte maken op maat. 

 

Direct auto laten plakken?

Starten als een pro werkt al jaren samen met verschillende grote plakbedrijven die al meer dan 20 jaar naam hebben gemaakt in Den Haag. Zo kunnen wij ook direct je ontwerp doorsturen een afspraak inplannen voor een offerte en je bedrijfsauto te laten beletteren!

Bovenstaand vind je enkele van onze laatste projecten. Wij hebben voor deze klanten het logo ontworpen, de website, complete huisstijl, autobelettering ontworpen en deze ook direct geplakt!

Van winkelpanden tot kermisattracties, voor ons is niks te gek!

Ook voor winkelpanden bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag gerust een offerte aan via onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Autobelettering aanvraagformulier

De ontwerper neemt dezelfde dag nog contact met je op en zal direct je visie omzetten in werkelijkheid.

Aanvragen